2023-06-21
1.餐牌很小款式2皇牌是德國豬手好好味,皮很脆卜卜不太肥3. 點餐時三個小女孩時應一齊過來寫單,好誇張4. 牛扒$3xx有一半好多肥根食唔到,同 職員講再換半塊給我們5. 在 OpenRice已訂心太軟寫父親節快樂,已在15分鐘前同時應講可以出甜品他們都收到,重要複述給我聽要什麼甜品,之後10分鐘後見到時應打單,原來重未入單🙄其實我地已經食完嘢想走,但都等下去啦,等左25分我不耐煩面色開始變了,因為坐得太耐了,重要行過來同我講係唔係點心太軟,omg...... 等到甜品黎見到沒有寫父親節快樂... 我立即話取消埋單了,同佢地講左OpenRice寫清楚還是給爸爸驚喜,爸爸都話要走真係等得太耐了,時應話做好左送比我地食,都係食二口走了。食物係好食,但時應唔太專業,跟單會留單🤔
2皇牌是德國豬手好好味,皮很脆卜卜不太肥
3. 點餐時三個小女孩時應一齊過來寫單,好誇張