2024-07-13 3204 瀏覽
好耐未去過, 今日再來, 3樓肯定多人, 所以去左4樓, 不過都要排隊, 等左四張飛便輪到我們😅 比安排二人枱, 但個位好熱😂 之後叫左壺水仙, 出去拿左一籠燒賣, 一籠蝦餃, 再落3樓拿左一個北菇雞蒸飯同椰皇, 飲啖茶先, 唔係太有茶味, 不過夠熱, 天氣炎熱只係飲杯水, 另外食件燒賣同蝦餃, 入面用料充足, 味道唔錯👍😍, 再飲蒸飯, 味道麻麻, 飯有d淋, 飯的味道麻麻, 雞亦無乜味, 質感都麻麻, 唔建議叫😅, 之後同家人一人一半椰皇, 雖然擺左最後先吃, 但依然熱辣辣, 椰皇味好重🥰🤩燉奶亦唔算好甜, 我每次來如果有, 都會食👍👍, 但依度地方寬敞都唔算好迫, 都係聚舊的好地方🥢🍵
2024-07-13
午餐