餐廳: 壽司絆
資訊:

2023-05-07 726 瀏覽
7/5(日),約左朋友食呢間壽司絆,但因黃雨關係朋友未到,我就自己入去先。一趟開門感覺十分良好,光猛企理,天雨關係人又少,好適合慢慢食同同朋友好好傾計🥰我哋叫左一個 牛肉烏冬六貫壽司定食(55蚊) 同 帆立貝蝦三文魚丼飯(65蚊)。牛肉烏冬無乜特別,但六貫壽司頗為出色,尤其係蝦同鰻魚都十分新鮮,55蚊嚟講性價比超值。丼飯方面,友人表示所有刺身都十分新鮮,味道一流。而且份量不多,正好留肚試下其他壽司👍我哋之後仲叫左火炙系列嘅黑椒蝦,三文魚,帆立貝同左口魚。因為太吸引相機就無機會食先啦😂本人尤其中意黑椒蝦同三文魚,火炙完之後仲保留到食材鮮味,認真不俗。食完之後由於天雨持續,一坐就差唔多兩個鐘。可能人少少,店員無顯得不耐煩,仲係我哋走嘅時候好nice咁全員同我哋拜拜😜見你哋咁好service食物又得,好啦下次見🤭