2023-08-31
本身同朋友是但行下睇下諾士佛台有邊啲正嘅bar and restaurant ,行過見到呢個成間餐廳都瀰漫着紫色燈,好chill的餐廳,終於決定入去試下😚一入到去職員好熱情主動安排座位比我地☺️不過望到個menu都少貴,我地揀咗下面呢啲野食,但原來發現其實幾抵食😚香辣單骨雞翼$88:我自己係一個唔太鍾意食雞翼的人,因為唔識食雞翼😂但呢隻單骨的雞翼連手殘的人都識食!而且味道係好好食,好食到我同朋友兩個食唔停😚原本以為好細碟,但好夠食!推薦一試🔥白汁香蒜海鮮意大利麵$138:真材實料,有好多隻蜆,啲意大利麵同白汁好夾,好入味😚而且大大碟Grilled Oysters $40:10蚊一隻,都算抵食,但因為食咗頭兩樣都好飽,所以呢個都食唔曬😆甜不辣$88:呢個甜不辣比預期中好食,因為平時係台式餐廳食先好食,所以呢個甜甜地又幾好食另外一提,因為新開所以唔多人,如果想靜靜過兩人世界chill下,正到爆😚推薦指數:8/10🔥
一入到去職員好熱情主動安排座位比我地☺️
香辣單骨雞翼$88: