2023-10-03 533 瀏覽
今日過來雞地搵食,雖然門面平凡,但平時行過見到都多人,相信都應該唔會伏,結果有驚喜,非常喜歡👍🏼早咗少少5:45到,由於店內未預備好,店員好Nice好友善地解釋要等多陣,可以入坐時立即通知/接待。💕入內坐低比想像中舒服,空氣質素好好(因我有鼻敏感,對餐廳的油煙/微粒很敏感),懷舊音樂選曲很好很舒服,每枱有不同款式的小盤栽,裝修比較老派但舒服,唯獨有盞老舊枱燈仔有點格格不入,如果換為爉焟或懷舊款枱燈就Perfect。❣️餐牌內容看出是港式西餐,看完餐單開始感受到店主的細心和注重健康,有素食及健怡全日早餐等,我和太太分別點了「招牌漢堡」和「健怡全日早餐」,餐牌內所有主食都包括麵包、飲品及甜品,很體貼👍🏼👍🏼😊

招牌漢堡
健怡全日早餐