上個weekend天氣好好,媽媽本來想約埋婆婆一齊去野餐,但諗起要準備太多嘢就放棄咗呢個念頭。於是我哋去咗馬灣沙灘🏖️旁邊嘅餐廳,又可以同天天曬下太陽🌞玩下沙,二來又可以食到熱辣辣好好味嘅嘢食,😍仲可以好chill 咁嘆下咖啡☕️飲下啤酒🍻🦐牛油果🥑蝦沙律牛油果非常軟滑👍配上新鮮沙律菜,大蝦份量亦都好足。食多啲蔬菜健康啲🤣哈哈哈哈🐔香炸雞翼隻隻都皮脆肉嫩,食到天天BB舔舔脷🐽椒鹽豬扒呢個香辣系列更係我同婆婆飲返杯啤酒🍻食啦!豬扒非常多汁,配上勁多蒜蓉辣椒配料估唔到係西餐廳都食到咁有質素嘅中菜🤤🍅茄汁海鮮🐙蝴蝶粉天天BB自己點嘅海鮮意粉🍝,入邊有八爪魚蝦仁青口,成個海洋嘅鮮味都融入晒個意粉,每一片蝴蝶粉都吸收晒茄汁海鮮嘅鮮💗

🦐牛油果🥑蝦沙律

🐔香炸雞
隻隻都皮脆肉嫩,食到天天BB舔舔脷

🐽椒鹽豬扒
估唔到係西餐廳都食到咁有質素嘅中菜🤤