2021-09-09
呢日係荃灣揾左間酒吧餐廳同朋友食個飯傾下計🍹餐廳間中會有live band,夠晒chill。Nachos $108墨西哥粟米片表面鋪滿芝士,經烘焗香味超濃郁,好惹味!🤤🤤🤤 沾上牛油果醬食,多左一點小清新嘅味道,食到停唔到口🥰 推介👍🏻Baked Soy Sause Cod Fish $188銀鱈魚鮮甜肉質嫩滑,入口醬油味香濃😚 幾鐘意用醬油腌製再焗嘅烹調方式,食落夠juicy😍 伴碟仲有炒蔬菜,不過略嫌有小小油膩😶Buffalo Cheese Pizza $128餅底薄脆,芝士味香濃,啱晒鐘意食芝士嘅我🤤Happy Ending $58漸變色好啱打卡🤩 入面有菠蘿汁,熱情果汁,青檸汁同埋梳打水~ 上層熱情果味好突出,而下層就係菠蘿汁比較突出,味道層次豐富~ 再加埋梳打水,好清爽🤩 推介👍🏻Cindarella $58入面有石榴汁,菠蘿汁,蔓越莓汁同埋檸檬汁~ 入口石榴味比較突出,甜甜地😚 對比之下,Happy Ending味道會豐富啲~
Nachos $108
Baked Soy Sause Cod Fish $188
Buffalo Cheese Pizza $128
餅底薄脆,芝士味香濃,啱晒鐘意食芝士嘅我🤤
Happy Ending $58
Cindarella $58