2021-11-12
📍 張保仔號我朋友係網上買package $398船上食tea真係幾得意🤣影左好多相,我以為都幾多人坐樓下,但係可能有好多人都怕曬所以坐晒樓上🙈樓下可以任意坐,如果影相嘅時候啲枱櫈成為你嘅障礙物你都可以拎開佢🙈 我都幾員工都好好幫我哋影嘅相超級靚❤️船上Tea set包左兩杯飲品,我叫左蘋果汁、朋友叫左梳打水😙認真的說,Tea set唔太好食😟黑松露蝦餃,個蝦餃皮好大陣黑松露味,但食落冇咩味🍤黑蒜燒賣,黑蒜味不算太重,燒賣有啲甜🥶黑椒和牛酥,初頭以為係叉燒酥,原來係黑椒和牛酥,都幾重黑椒,不錯👍🏻懷舊酥皮蛋撻,好難食🤕未食過啲咁難食嘅酥皮蛋撻🤢迷你慕絲草莓奶油,呢個係最好食😋唔似cream,酸酸甜甜🙌🏻檸檬小撻,☠️食左一啖就吐左🤮真係好好好好好難食🤮🤮🤮🤮馬卡龍,味道不重的馬卡龍歌劇蛋糕,死甜💀迷你提拉米蘇,死甜again英式鬆餅配牛油及柚子果醬,正常及普通評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素❌❌環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務質素⭐️⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$798/2餐廳資料📋: 張保仔🕌地址: 中環/尖沙咀 海上 (上船地點: 中環九號公眾碼頭, 尖沙咀一號公眾碼頭, 文化中心旁邊)☎️電話
我朋友係網上買package $398
黑松露蝦餃,個蝦餃皮好大陣黑松露味,但食落冇咩味🍤
黑蒜燒賣,黑蒜味不算太重,燒賣有啲甜🥶
懷舊酥皮蛋撻,好難食🤕未食過啲咁難食嘅酥皮蛋撻🤢
檸檬小撻,☠️食左一啖就吐左🤮真係好好好好好難食🤮🤮🤮🤮
馬卡龍,味道不重的馬卡龍
歌劇蛋糕,死甜💀
迷你提拉米蘇,死甜again
英式鬆餅配牛油及柚子果醬,正常及普通
評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素❌❌
環境⭐️⭐️⭐️⭐️