2024-03-17 1543 瀏覽
前日放完工同朋友冇嘢做,諗住去旺角劣食之塔兆萬試伏🤣,一搭完扶手電梯上二樓,就見到有間火鍋店,但係竟然晚飯時間七點鐘裏面一枱客都冇😨,非常清靜,但係我朋友話佢之前食過覺得ok,又見佢做緊85折優惠,咁就入咗去試下啦🤣入到去真係一枱客都冇,一開始都少少驚中伏,湯底都有唔少選擇,我哋就揀咗胡椒豬肚湯底,當我哋想叫員工過嚟落單嗰陣,嗰員工原來喺聾啞人士😢,之後老細同我哋講原來呢間鋪係專請啲聾啞人士嚟做,真係一間良心小店😭啲嘢食都好出乎意料好食,胡椒豬肚湯入面有勁多豬肚,胡椒味重,雖然打邊爐一定要食嘅肥牛呢度得普通肥牛,但係呢度嘅手打丸同餃子真係好好食,特別係個黑松露蝦蟹餃真係好好食😋😋見到佢咁少生意真係覺得好可惜,下次一定會再嚟食😋🤣

見到佢咁少生意真係覺得好可惜,下次一定會再嚟食😋🤣

金沙響鈴
炸魚皮