2021-07-04 145 瀏覽
💛 #黃色經濟圈呢間經杜生介紹過嘅良心Pizza由上環一間見佢最近都開左兩三間分店😋之前成日經過銅鑼灣分店都聞到勁香今次終於同中同去左食❤️🍴Arrabiata Rigatoni($138)意粉用左大通粉食落更有口感之餘通粉嘅筒內亦藏左好多汁😋醬汁用左車厘茄配埋辣椒少少辣好香好襯嘅味🤤🍴Gorgonzola & Apple($178)相信大家對呢個Pizza都唔會陌生可以話係餐廳嘅招牌?🤣🤔基本上枱枱都會叫嘅藍芝士蘋果Pizza~一款除左Mozzarella會再加Gorgonzola嘅pizza味道咸香之餘加埋蘋果片中和翻味道都幾好~不過相比之下我都係比較鍾意咸嘅pizza多d🍴T-Rex($188)有冇人同我一樣剩係鍾意食蕃茄醬底嘅pizza配咩都好match🤣呢個pizza以肉為主有Ham、肉粒同辣肉腸😋辣肉腸唔算辣個款但幾香Ham都唔會太咸食落加埋剛剛好~但Pizza底部比較淋身好唔挺如果脆身/厚身翻少少會開心啲~😉大家要試嘅話記得早少少去排隊因為真係幾多人🥲如果太多人都可以去支持下其他小店唔好比良心小店執笠🥺📍 Jacomax (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心地鋪
💛 #黃色經濟圈

🍴Arrabiata Rigatoni($138)

🍴Gorgonzola & Apple($178)

🍴T-Rex($188)

大家要試嘅話記得早少少去排隊因為真係幾多人🥲
如果太多人都可以去支持下其他小店唔好比良心小店執笠🥺

📍 Jacomax (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心地鋪