2024-04-17 394 瀏覽
小朋友好鍾意食燒肉,今日接小朋友放咗學經過荃灣,見到呢間餐廳有學生優惠,而且2:30至五點又有下午茶買套餐送嘢飲嘅優惠,再望吓個Menu價錢同內容都非常吸引,諗都冇諗就入咗去,結果真係有驚喜!話說着校服嘅學生可以揀送嘢飲或者送多一碟豬肉,仲要下午茶時間冇收加1,一個字抵!餐廳員工親切友善,食物水準中上,牛肉豬肉新鮮有厚度,唔似連鎖店咁薄到一張紙咁樣,醬汁種類繁多,拍得住專業燒肉店。附送嘅桂花烏龍冷泡茶都好好飲好清新!加上裝修光猛整潔。有員工過嚟介紹餐廳背景,知道餐廳係以社企形式營運,雖然背景資料唔係太過清楚,但係以餐廳提供嘅食物同服務感覺係一間良心嘅餐廳,希望繼續做落去都係咁樣!小朋友今日食得好開心,一粒飯都冇食剩,我就知道佢好鍾意,一定會再嚟!