2022-04-11 44 瀏覽
哥哥今日話我要帶我去食好西,就帶咗我嚟大埔食日本嘢😋加州反卷伴雜錦壽司 食物一上枱賣相已經好吸引,有中華沙律呢個前菜同烏冬呢款主食,烏冬彈牙湯底小小嘅甜味唔會好鹹,用肉眼影睇到烏冬吸收晒湯嘅精華,好味道☺️另外每款壽司都好新鮮,三文魚油脂均勻唔會好肥,北寄貝同墨魚新鮮有咬口,熟蝦肉質彈牙,玻璃蝦好通透食落爽口🥰至於加州卷本身層次已經好豐富加上表面一點嘅沙律醬令鮮味更出 讚🤤十勝厚切吉列豬扒飯哥哥就叫做呢款豬扒飯,豬扒有足足手掌咁大塊,淨係睇都已經覺得炸得好酥脆,側面睇炸粉好薄,豬扒好厚肉果然係厚切🤩而咖喱汁係另上,店員仲好有心思喺咖喱汁上面畫咗一個心心😆咖喱嘅味道唔會好辣,咖喱汁煮得好細緻,口感好滑身,撈飯真係一流🤤真心推介大家一定要嚟試呢間日本嘢,份量極足,絕對唔會為咗節省成本用唔新鮮或者細分嘅嘢❗️
哥哥今日話我要帶我去食好西,就帶咗我嚟大埔食日本嘢😋

加州反卷伴雜錦壽司

十勝厚切吉列豬扒飯