2020-11-10
近期超hit嘅良心靚靚cafe,一直都係大排長龍,今日真係好好彩,泊好車行到去就岩岩好入得,唔係好多人。入到去就好快手揀左幾款野食同埋咖啡。All Day Breakfast I 永不退流行 $128all day breakfast黎黎去去都係果D,不過係良心餐廳到食係好食D。同埋蔬菜嘅份量都幾多,最中意就係果個炒蛋。楓糖炸烤肉水果鐵板燒 I Pen-pineapple-Apple-pen $108個鐵板燒就似個burger咁,感覺似係all day breakfast嘅burger version,不過個汁都幾惹味,同埋有D水果會fresh少少。干貝轉圈圈 I 松露菇菇醬汁 $108意粉好食,同埋松露菇醬真係好正,食完D醬真係唔好曬,飲埋D醬去,真係好好食,中意食菇嘅朋友真係必食。炸薯條 I 松露美乃滋 $78炸薯條就比其較冇咁驚喜,同埋都係同其他餐廳一樣都係用松露沙律醬,不過都好好食。Iced Dirty (Nutty) $40好好飲,打卡一係一流,唔想飲太重味就可以order Nutty。Iced Espresso Tonic (Fruity) $44Espresso To
炸薯條 I 松露美乃滋 $78
Iced Dirty (Nutty) $40
Espresso Tonic就好特別,有汽咖啡好驚喜好特別,Fruity就咖啡味重D。
Overall黎講都唔錯,如果唔洗排大隊都可以一試,都幾chill下,但係CP值就唔係太高。