2020-05-31 387 瀏覽
良景街市絕對可以稱得上屯門人嘅嘅小夜市。平日我都係夜晚黎多,點知今次日頭黎到附近,朋友話要帶我飲嘢,我心諗:街市入面有咩飲啊😂?去到先知,原來入面有間咁咁嘅手沖嘢飲鋪。嗌左一杯奶蓋,一杯朱古力。抹茶味濃,飲出得係真材實料,口感都好厚身。值得一提嘅係佢嘅奶蓋,芝士味濃就不再話下,入面仲有一粒粒嘅芝士粒。美中不足嘅係佢個奶蓋係普通杯身,要用粗飲管自己慢慢吸,如果包裝轉到平時熱咖啡個隻蓋就perfect🧐朱古力係屬於朱古力味較濃郁,唔會太重奶味,我唔記得咗叫少甜,但甜度都可接受。買完兩杯嘢飲,收銀姐姐仲笑笑口送個屋朱比我哋,心諗又有得飲,又有得拎咁正😂臨走仲見到佢有400次咖啡懶人包買,下次有機會再黎試😌

臨走仲見到佢有400次咖啡懶人包買,下次有機會再黎試😌