2024-07-16
講到近期人氣餐廳,一定要講呢間係位於油麻地嘅泰國餐館。呢間⭐THAIKAU⭐️,個名已經夠哂特別,只要見過一次就一定會記得🤗 餐廳環境充滿東南亞風情,而且餐廳仲係由Mirror成員Lokman、Alton同Error成員 阿Dee合作開嘅,真係長期都人流不絕👍🏻我同朋友今次就一早訂咗位,坐底試叫左招牌菜🌟冬蔭功烤魚(鱸魚)🌟泰式蝦炒金邊粉🌟泰式生蝦8隻仲有甜品🌟泰式椰汁西米糕🥤椰香斑蘭咖啡 (熱)🥤鹹檸七而且一路用餐,仲見到不時有食客帶住寵物入嚟,原來呢間係寵物友善餐廳。而且我仲留意到餐廳有個Post 💖係最新優惠,由即日起至7️⃣月2️⃣3️⃣日身份證只需要有以下指定數字 「0️⃣、4️⃣、2️⃣、6️⃣」其中一個或以上即可享有優惠! 💞一個字9折 兩個字85折 💞三個字8折 四個字75折 真係勁正!留意備註: - 優惠不適用於午餐 - 唔可以同其他優惠同時使用 - 相同號碼以一個計算🏃🏃♀️仲吾快D約埋朋友睇下有冇中到個優惠!整體餐廳食物質素都唔錯,而且員工服務態度非常好,又有禮貌; 餐廳設計又夠哂colorful,好多打卡嘅位置, 喺一間令人感覺好開心又舒服嘅餐廳💕
人流不絕👍🏻
我同朋友今次就一早訂咗位,坐底試叫左招牌菜
🌟冬蔭功烤魚(鱸魚)
🌟泰式蝦炒金邊粉
🌟泰式生蝦8隻
仲有甜品
🌟泰式椰汁西米糕
🥤椰香斑蘭咖啡 (熱)
🥤鹹檸七
留意備註:
- 優惠不適用於午餐
- 唔可以同其他優惠同時使用
- 相同號碼以一個計算
🏃🏃♀️仲吾快D約埋朋友睇下有冇中到個優惠!