2025-02-04 655 瀏覽
🥓美味嘅牛極品套餐🥓乍看一枱,滿漢全席,成張餐枱都係台式美食同唔同種類嘅鮮肉。🍅番茄濃湯鍋🍅味道非常濃郁,湯入面仲放滿咗番茄,誠意滿滿,酸酸甜甜嘅味道又開胃又健康。🇺🇸美國頂級肩胛肉🥓頂級嚴選肉質鮮嫩,油花分佈均勻,涮煮時牛油香味豐富,絕對係火鍋最佳超值選擇。🇪🇸西班牙栗飼豬五花🥓豐富嘅油花同分層嘅肉質,肥瘦相間,口感豐富,帶來極致嘅風味饗宴。🇺🇸美國牛胸腹🥓筋肉間脂肪同表面脂肪食落風味醇厚,肉甜,味美,肉質較堅韌且富有彈性。🇳🇿新西蘭羊卷肉🥓肌肉細緻紋理清晰,口感脆彈有嚼勁,口腔可以全方位感受到羊肉香味,🇪🇸西班牙栗飼豬梅肉🥓肉質柔嫩嘅口感,入口即溶,每一啖都可以感受到肉味嘅香氣。花雕酒雞件🍗雞肉充分吸收酒香,味道濃郁又清香,每一啖都係滿滿嘅幸福麻辣鴨血🦆鴨血呈現暗紅色澤,食落感受到麻辣嘅味道之餘仲可以感受到天然鴨香味。宜蘭蔥餡餅🇹🇼炸至金黃色嘅外皮帶住誘人嘅香氣,特別柔軟香嫩,鬆軟嘅口感。覺得食唔夠仲可以繼續從QR Code落單,都可以去自助吧枱任拎,仲可以見到好多醬料喺自助吧枱。
🥓美味嘅牛極品套餐🥓
乍看一枱,滿漢全席,成張餐枱都係台式美食同唔同種類嘅鮮肉。

🍅番茄濃湯鍋🍅
🇺🇸美國頂級肩胛肉🥓
🇪🇸西班牙栗飼豬五花🥓
🇺🇸美國牛胸腹🥓
🇳🇿新西蘭羊卷肉🥓
🇪🇸西班牙栗飼豬梅肉🥓
肉質柔嫩嘅口感,入口即溶,每一啖都可以感受到肉味嘅香氣。

花雕酒雞件🍗
雞肉充分吸收酒香,味道濃郁又清香,每一啖都係滿滿嘅幸福

麻辣鴨血🦆
宜蘭蔥餡餅🇹🇼
炸至金黃色嘅外皮帶住誘人嘅香氣,特別柔軟香嫩,鬆軟嘅口感。