今日又發現一間高質的印度餐廳。無論食物質素、環境和服務都十分讚!Tawa Fish呢個頭盤揀得真好,魚肉醃得夠哂入味,襯埋姜黃同檸檬汁,好開胃。Lamb Roganjosh食印度菜我最欣賞它們既羊肉咖哩,今次揀咗一款地道著名的喀什米爾菜式。由洋蔥紅辣椒香料小豆蔻肉桂等做成的醬汁配搭慢燉羊肉,甜甜的,微辣辛香的,幾出色!Truffle Naan食咖哩點少得薄餅,揀咗一款特別的松露薄餅。Naan口感蓬鬆柔軟,淡淡的Truffle香襯埋Rogan咖哩一齊食,絕配!Tandorri Kukkad見呢個係chef's special,就抱住一試既心態。真係估唔倒呢款燒雞咁正!以印度香料醃製,夠哂入味,雞肉仲keep倒嫩滑,唔係乾爭爭。Prawn Biryani用蝦為主角的香料飯,在印度都幾流行。呢個蝦飯用咗不同的香料,加埋香濃既咖哩粉蔬菜等,夠哂色香味俱全。我仲好鍾意個乳酪醬!Strawberry Milkshake本身唔係好鍾意士多啤梨味的我,竟然覺得朋友嗌既呢杯Strawberry Milkshake好好飲,幾清香!可以一試。朋友準備的今餐,係印渡風情的晚餐,的確係一個驚喜!餐廳幾多大枱岩哂

Truffle Naan

Lamb Roganjosh

Truffle Naan

Prawn Biryani

Prawn Biryani
用蝦為主角的香料飯,在印度都幾流行。

Strawberry Milkshake

Strawberry Milkshake

朋友準備的今餐,係印渡風情的晚餐,的確係一個驚喜!餐廳幾多大枱岩哂一大班朋友嚟傾下計,仲裝修得幾靚。我一定會再嚟!
  • Prawn Biryani
  • Truffle Naan