2021-12-05 165 瀏覽
難得去到大角咀,又點會剩係食一餐 😌,食完晚餐之後,我地再去搵甜品食。😚上網搵到利奧坊有間「想甜嚐甜」。好彩朋友識行過去,如果我自己一個行會當失路🧐!我地3個人叫咗”朱古力布朗尼火焰忌廉泡芙雪山” + “椰芋” + “黑草” + “嚐甜椰露”。🤩朱古力布朗尼火焰忌廉泡芙雪山賣相好靚,真係好似一座火焰雪山咁,不過我仲以為有酒有火睇。味道ok,個底用雪糕泡芙同乳酪雪糕堆砌成。椰芋有煙韌芋圓、海底椰、紅豆、椰果、小丸子、西米、椰汁,口感唔錯,好足料。黑草有黑糖仙草、芋圓、大西米、小丸子,可以揀配花奶、忌廉或者咩都唔加,我地選擇咗花奶,都唔算好甜。嚐甜椰露有椰果、海底椰、西米,仲有又香又濃嘅椰汁,同椰芋好似。我地食緊期間見好多人係門口等位同買外賣走。😋

朱古力布朗尼火焰忌廉泡芙雪山

椰芋

黑草

嚐甜椰露
有椰果、海底椰、西米,仲有又香又濃嘅椰汁,同椰芋好似。

我地食緊期間見好多人係門口等位同買外賣走。😋