2016-03-21 289 瀏覽
身邊朋友一值都講,食雞煲只會在前家樂食,最近收到風聲,前家樂的芝士雞好味致極,特意約朋友來品嚐,坐低左,同店員order左芝士雞煲(半隻),同朋友傾傾下計,然後就上菜啦,都好有效率呀!先等煲滾,滾既中途好香芝士味,正呀~店員關心提醒:芝士雞煲關左爐,唔需要燒住食,我當然接受啦!佢地服務咁周到,初嚐一口,嘩!!!香濃芝味入口即溶,嫩滑的雞配合芝士,簡至溶化了我的心,讓我在火鍋中感受滋味,我同朋友好快食晒,之後仲叫多半隻,哈哈!我可能食上隱。然後叫左幾種火鍋配菜,小小芝士味的湯底,味道都幾特別,我好鍾意。好開心的一晚,野食好食,服務好體貼盡心盡力,感覺好warm好溫馨,支持!!加油,家的火鍋店的好獨一無二。謝謝你們的招待,下次再來品嚐。
!先等煲滾,滾既中途好香芝士味,正呀
芝士雞煲
2016-03-17