2023-11-04
一間有驚喜嘅餐廳,食物賣相打卡,點估到個花樽竟然係花茶黎🥳 星期五/六其中一日,8點半仲會有live music🎼 另外每日有新鮮空運生蠔!✨燒花魚一夜干 $128推薦!本來我對燒魚嘅刻板印象就係又乾又柴又鹹,但呢條一夜干顛覆咗我嘅認知🤭 魚肉香滑入味,鹹度恰好,唔加任何調味料已經好好食!😻✨西班牙海鮮飯 $178相比起傳統西班牙飯,口感較濕,醬汁唔會過鹹,如果有埋飯焦就更好了。✨原汁炸頂乳鴿 $108完整一隻乳鴿份量,蘸上椒鹽一齊食用。✨椒鹽粟米 $78拆開左變粒粒粟米,口感較零碎,不過同椒鹽有更加融為一體嘅感覺!香香辣辣幾惹味。✨曲奇朱古力奶昔 $68推薦!甜品同埋沙冰嘅混合體😻 食落去係香甜朱古力雪糕口味,溶咗就變奶昔,焦糖爆谷脆卜卜,打卡又好味,兩個人分享都唔係問題🙈✨熱情果接骨木花茶 $56推薦!佩服店家嘅創意!成個花樽咁樣!酸酸甜甜嘅口味,比起荔枝花茶冇咁甜膩。
✨燒花魚一夜干 $128
✨西班牙海鮮飯 $178
✨原汁炸頂乳鴿 $108
完整一隻乳鴿份量,蘸上椒鹽一齊食用。
✨椒鹽粟米 $78
✨曲奇朱古力奶昔 $68