2024-01-16 44 瀏覽
今日約好閨蜜一同去銅鑼灣很出名的打咭餐廳。同好姐妹 gathering。進入門口就看見一隻很大的賓利兔🐰店員跟他玩耍很像一隻狗仔🐶全場佈置是花海,連天花都有佈置,影相完全沒難度。店員還會化身攝影師幫你影相,教你擺poses,你就像是model。除了有set lunch之外,餐廳更設有靚靚下午茶,我們二人點了 set lunch。鮮大蝦龍蝦汁米意粉第一次吃米意粉,質感似risotto,一粒粒分明,每粒都有龍蝦參味道,大蝦🍤都完全唔係雪藏味道,吃下去很彈牙新鮮。南瓜汁野菜米意粉米意粉全部用南瓜汁釀製,好健康好清新,絕對適合我多菜少肉嘅理念,就如其名字「就是偏偏喜歡你」2杯飲品蜜桃小熊乳酸C- 有一隻83冰冰浮在杯面好可愛,朋友說味道有點像益力多,有淡淡蜜桃味道。Hot蜜桃薑蜜 - 有很多細小薑粒mix & match粒粒蜜桃好有口感。是日Lunch Soup 忌廉南瓜湯 飲完暖笠笠。埋單共4百幾元。 一個米意粉120-168元。
今日約好閨蜜一同去銅鑼灣很出名的打咭餐廳。

南瓜汁野菜米意粉

2杯飲品

是日Lunch Soup 忌廉南瓜湯 飲完暖笠笠

埋單共4百幾元。 一個米意粉120-168元。
蜜桃小熊乳酸
忌廉南瓜湯