2019-12-05 96 瀏覽
之前見到有人話佢哋嘅午市套餐 非常抵食 所以今日就一於去試咗原來真係好抵架$68就有原隻鮑魚花膠撻 另外仲有鮑魚汁花膠撈飯佢原價成二百幾蚊我真係覺得好抵 佢個鮑魚他真係超好食佢個鮑魚係乾鮑嚟㗎 食完成個口都仲有佢嘅回甘味 而佢個花膠撈飯裏便都勁多花膠 一啲都唔吝嗇佢哋嘅茶都好特別 我哋叫咗個桂花烏龍 佢個茶底係好 香再加埋啲花味 平時唔飲茶嘅我都飲多幾杯我哋仲叫咗個迷你花膠糯米雞 佢裏便真係有成塊花膠喺度 呢個價錢來講我覺得係一定要試嘅我哋仲叫咗個例牌即燒無花果天下第一豬 佢個乳豬皮係勁脆 係我食過最脆口 最香嘅乳豬呢個都係一定要叫嘅 而且佢個乳豬係非常之肥美但食落又唔會好油膩嘅最後我哋仲叫咗一個甜品 薑茶湯圓蓮子燉花膠糖水 薑味真係好濃 飲完成個人即刻暖晒 而且佢嘅花膠係好大舊架 所以我覺得都值得一試