餐廳: 良茶隅
資訊:

2019-08-31 286 瀏覽
有別其他大型連鎖店,店鋪形象好清新,吸引左我眼球去望。現場有店員安排試飲,確保口味係適合自己,唔會買左唔岩飲造成浪費。試左幾款,甜度相對少啲。市面普遍牌子有時候為了避左陣苦味,加左好多糖,超過每日攝取量 60%。講返今次我就買左兩支,清熱去濕茶同夏枯草,前者係鋪頭2大王牌之一,店員表示一樽已經有2劑份量,可以分到2次飲,$58蚊唔算貴。另外支夏枯草、基本涼茶鋪都會有,$28,正常發揮。整體依間分店店員服務很好,有耐性,你唔怕羞可以試到岩為此。

另外支夏枯草、基本涼茶鋪都會有,$28,正常發揮。

整體依間分店店員服務很好,有耐性,你唔怕羞可以試到岩為此。

2019-08-28
外賣自取