2019-04-26 123 瀏覽
做左一個tea既公主!真係好開心!! 搵到個地方可以high tea又可以有靚地方影相又唔洗去埋啲傳統酒店, 仲要唔係一般既靚, 仲有頭飾供應戴,仲有英式帽。 成個裝橫,係英式維多利亞既枱枱櫈櫈, 好貴氣! 而今次坐outdoor,仲有個靚靚打卡位!其實一出電梯就想打卡outdoor位置好舒適, 陣陣涼風,視野又開揚黎左個classic high tea架,由下面食起。。高層有皇牌伯爵柚子蛋糕新鮮出爐鬆餅蕉糖布甸,上面脆一脆,下面滑一滑靚rose chocolate 同rose latte ,係我地飲品既選擇,又係又香又滑, 咖啡香又有rose香,好fresh! 一般high tea可能係好睇多過好食,但呢到係好睇好食好玩,連個人都變得好靚!真心可以取代酒店既high tea! 埋單320一個人! 正!

其實一出電梯就想打卡

outdoor位置好舒適, 陣陣涼風,視野又開揚

黎左個classic high tea架,由下面食起。。

高層有皇牌伯爵柚子蛋糕

新鮮出爐鬆餅

蕉糖布甸,上面脆一脆,下面滑一滑