2023-09-28
餐廳環境以木系裝修,燈光明亮柔和,擺放的沙發座位足夠,感覺舒適,食物價錢合理,高質又性價比高!抹茶鮮果流心歐軟 $88好靚!抹茶雪糕大球,多士烘得微微香脆,內有抹茶脆脆餅粒、麻糬、抹茶流心,再加埋鮮果的果酸香中和返,甜酸度剛剛好!烏魚子元貝手作麵麵條口感煙韌彈牙,麵質好醬汁creamy台式麻辣半筋半肉手工拌麵麵條口感煙韌彈牙,麵質好牛腩半筋半肉,口感剛剛好台式滷味拼盤 $82滷味拼盤有溏心蛋、滷豆腐、牛𦟌、牛肚、雞翼、豬腩片、豬耳絲等,每款2人分量黄金鹽酥雞(半份)一口一件,易入口紅油抄手(半份)辣辣哋,幾惹味(凍)脆脆黑糖奶茶可以揀 鮮奶 / 奶茶配料可以揀 珍珠 / 胚芽 / 紅豆 / 愛玉 / 仙草凍 / 寒天晶球(凍)柚子蜜茶 *~**~**~*~**~**~*~**~**~*~**~💌地址:茶木‧台式休閒餐廳 (屯門市廣場) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3205號舖*~**~**~*~**~**~*~**~**~*~**~
抹茶鮮果流心歐軟 $88
烏魚子元貝手作麵
麵條口感煙韌彈牙,麵質好
醬汁creamy
台式麻辣半筋半肉手工拌麵
麵條口感煙韌彈牙,麵質好
牛腩半筋半肉,口感剛剛好
台式滷味拼盤 $82
黄金鹽酥雞(半份)
一口一件,易入口
紅油抄手(半份)
辣辣哋,幾惹味
(凍)脆脆黑糖奶茶
可以揀 鮮奶 / 奶茶
(凍)柚子蜜茶
*~**~**~*~**~**~*~**~**~*~**~
💌地址:
茶木‧台式休閒餐廳 (屯門市廣場) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3205號舖
*~**~**~*~**~**~*~**~**~*~**~