2022-08-04
♨️Diff. Cafe荃灣享和街16號嘉華樓地下D號舖@diff.cafe 💜荃灣cafe小店,一向都有支持,食物同咖啡都唔差,店舖細細冇打卡位但食物種類繁多,今日又再次光臨,每次都有啲新鮮感👍🏻🔷Mocha平時唔多叫嘅Mocha,因為怕整到好甜,呢杯又唔錯恰到好處,又夠順滑,一改我對Mocha印象👍🏻🔷Dirty呢杯Dirty真係算唔錯,層次分明,飲過好多嚟到已經變奶茶撈埋一堆,個杯唔夠凍啲奶唔夠凍,呢杯做得幾好👍🏻🔷All day breakfast 牛角包好食夠晒鬆化,雞蛋炒得好滑,分量恰到好處唔算超大份,但絕對對得住個價錢🔷中華冷麵沙律呢個幾好,材料新鮮又夠豐富,感覺上好健康,大熱天時下食下冷麵都幾清新開胃,個堅魚汁淡咗少少,再濃郁返D會更出色🥰食物:8.3/10抵食:8.5/10環境:7.5/10。。。#荃灣美食 #食在荃灣 #tsuenwanfood #香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推介 #支持小店 #黃店 #hkcafe #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #foodporn #foodphot
荃灣享和街16號嘉華樓地下D號舖
食物:8.3/10
抵食:8.5/10
環境:7.5/10
。
#荃灣美食 #食在荃灣 #tsuenwanfood #香港美食 #香港美食日記 #美食日記 #美食推介 #支持小店 #黃店 #hkcafe #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #foodporn #foodphotography #foodstagram #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #alldaybreakfast #alldaybreakfast關注組 #coffeeholic #coffeetime #中華冷麵