2024-05-24 2001 瀏覽
呢晚嚟咗呢間嚟自日本佐賀嘅cafe 餐廳主打和洋料理 好多甜品都好打卡friendly㗎 裝修以木色主調俾人好休閑嘅感覺😛蜂蜜四色芝士薄餅呢個pizza真係好吸引 有四款不同嘅芝士喺入面 即叫即製 輕鬆做到強烈嘅拉絲效果🥰 同朋友分享就啱晒 側邊 仲有個蜂蜜可以加埋落個Pizza度食 甜甜嘅蜂蜜配埋少少鹹嘅芝士🧀 配搭出嚟嘅效果唔錯八女抹茶法式多士呢度嘅法式多士 主要分咗兩款 我哋揀咗甜嘅版本😂 我哋揀咗呢度出名嘅八女抹茶 呢一份甜品有三件好厚身嘅法式多士 外層煎香咗 而內層軟綿綿🍞 面頭有一層cream同埋紅豆🫘 同樣都係有蜜糖可以加落去多士入面調味 但係我覺得呢個法式多士係同抹茶軟雪糕最夾🍵 個雪糕真係有好濃郁嘅抹茶味呀Basque芝士蛋糕雜莓芭菲呢度嘅芭菲都好出名 杯杯都好精緻有咁多選擇 真係好難揀呀😝 最後揀咗巴斯克芝士蛋糕雜莓芭菲 呢一個芭菲有牛乳軟雪糕🍦 又有一件巴斯克蛋糕 口感好綿密🍰 最鍾意就係佢底下嘅吉士醬同埋脆脆 加埋雜莓醬 酸酸甜甜好開胃呢間嘅食物真係幾靚 呢餐都影咗好多靚相 少女嚟到食甜品打吓卡 心情一定會好愉快😎

蜂蜜四色芝士薄餅
蜂蜜芝士四色薄餅