Vision 8

2021-10-06 34 瀏覽
其實出街食飯食到好食嘅菜式固然覺得開心但如果加埋餐廳整體氣氛同服務貼心的實在係會令用餐嘅心情錦上添花❤️由於老公好鍾意食生蠔,經過服務員細心介紹之後叫咗四隻(有買二送一)所以一共六隻😙生蠔 一款叫水晶水晶望落去比較厚肉同埋大粒少少另外一款叫做林寶首先食咗水晶,其實本身唔係好食生蠔嘅我一刻改觀😳咬落去爽口鮮甜之後即刻興趣大左試埋林寶發現林寶更鮮甜同埋蠔味更重不過兩款整體都好滿意 跟餐加埋是日餐湯-周打蜆湯超級足料,唔係平時睇唔到嘅蜆肉不過幸運地呢個完全冇而且店員服務都非常周到❤️熱湯送上即刻過嚟問你要唔要加黑椒(雖然佢哋帶着口罩都感覺到佢哋嘅笑容同埋熱情😊😊)麵包籃(有兩塊法式薄多士,再加小法包同埋軟包)配埋黑松露牛油(本人太鍾意食黑松露牛油加上麵包熱辣辣,停唔到口😂)煙三文魚千島醬芝士pizza熱辣辣上枱上面佈滿火箭菜同煙三文魚食落去酸酸甜甜佢千島醬嘅份量我覺得調校得啱啱好唔會過多 點到即止🥳而且充滿芝士 個芝士仲好有彈性😂😂成塊Pizza個餅底仲係脆卜卜!好好食(平時如果唔夠味會加辣椒仔,黑椒,或者芝士粉呢個完全唔使加)食得出個Pizza係即叫即做 好新鮮🥰蘋果木燒西班牙黑毛豬胺啱啱放落
其實出街食飯
食到好食嘅菜式固然覺得開心
但如果加埋餐廳整體氣氛同服務貼心的
實在係會令用餐嘅心情錦上添花❤️
由於老公好鍾意食生蠔,經過服務員細心介紹之後
叫咗四隻(有買二送一)所以一共六隻😙

生蠔 一款叫水晶
水晶望落去比較厚肉同埋大粒少少
另外一款叫做林寶
首先食咗水晶,其實本身唔係好食生蠔嘅我
一刻改觀😳咬落去爽口鮮甜
之後即刻興趣大左
試埋林寶
發現林寶更鮮甜同埋蠔味更重
不過兩款整體都好滿意

跟餐加埋是日餐湯-周打蜆湯超級足料,唔係平時睇唔到嘅蜆肉
不過幸運地呢個完全冇

煙三文魚千島醬芝士pizza