2023-12-09
位於荔枝角ᴅ2 ᴘʟᴀᴄᴇ < 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 𝐕𝐢𝐞𝐭𝐧𝐚𝐦 𝐂𝐮𝐢𝐬𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐁𝐚𝐫 >, 一間越南餐廳, 由於聖誕即將來臨, 最近新推出了二人聖誕套餐, 性價比高。ᴄʜɪʟʟ ᴄʜʀɪꜱᴛᴍᴀꜱ $⁶⁸⁸ ꜰᴏʀ ᴛᴡᴏᴄʀᴀʙ ᴍᴇᴀᴛ ꜱᴄᴀʟʟᴏᴘꜱ ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴀᴄᴋ ᴛʀᴜꜰꜰʟᴇ黑松露帆立貝蟹肉杯, 口感嫩滑, 鮮味充滿口腔。ᴠɪᴇᴛɴᴀᴍ ʙᴏᴜɪʟʟᴀʙᴀɪꜱꜱᴇ越式海龍皇湯, 非常足料, 放入海量海鮮。ᴍɪɴᴛ ʟɪᴍᴇ ꜱᴏʀʙᴇᴛ ᴄᴜʟʟ薄荷青檸雪芭, 清爽感覺。ʀᴏᴀꜱᴛᴇᴅ ꜱᴘʀɪɴɢ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʙʀᴀɪꜱᴇᴅ ᴘɪᴘᴀ ꜱʜʀɪᴍᴘ ᴡɪᴛʜ ᴡɪᴛʜ ʀᴀꜱᴘʙᴇʀʀʏ ꜱᴀᴜᴄᴇ香茅燒春雞配紅莓醬, 肉質鮮嫩, 份量十足, 配搭紅莓醬意想不到的夾!ᴅɪʟʟ ᴀɴᴅ ꜱᴘɪᴄʏ ɢᴀʀʟɪᴄ ꜱᴀᴜᴄᴇ刁草香辣蒜蓉燒琵琶蝦, 質感爽彈, 很好吃呢。ᴍᴏʟᴛᴇɴ ʟᴀᴠᴀ ᴄᴀᴋᴇ朱古力心太軟, 鬆軟濕潤。ꜱᴇʀᴠᴇ ᴡɪᴛʜ 2 ɢʟᴀꜱꜱᴇꜱ ᴏꜰ ᴘʀᴏᴄᴇꜱꜱᴄᴏ ᴏʀ ᴀɴʏ ᴅʀɪɴᴋꜱ ʏᴏ
ᴄʜɪʟʟ ᴄʜʀɪꜱᴛᴍᴀꜱ $⁶⁸⁸ ꜰᴏʀ ᴛᴡᴏ
黑松露帆立貝蟹肉杯, 口感嫩滑, 鮮味充滿口腔。
ᴠɪᴇᴛɴᴀᴍ ʙᴏᴜɪʟʟᴀʙᴀɪꜱꜱᴇ
越式海龍皇湯, 非常足料, 放入海量海鮮。
ᴍɪɴᴛ ʟɪᴍᴇ ꜱᴏʀʙᴇᴛ ᴄᴜʟʟ
薄荷青檸雪芭, 清爽感覺。
ᴅɪʟʟ ᴀɴᴅ ꜱᴘɪᴄʏ ɢᴀʀʟɪᴄ ꜱᴀᴜᴄᴇ
刁草香辣蒜蓉燒琵琶蝦, 質感爽彈, 很好吃呢。
ᴍᴏʟᴛᴇɴ ʟᴀᴠᴀ ᴄᴀᴋᴇ
朱古力心太軟, 鬆軟濕潤。
ꜱᴇʀᴠᴇ ᴡɪᴛʜ 2 ɢʟᴀꜱꜱᴇꜱ ᴏꜰ ᴘʀᴏᴄᴇꜱꜱᴄᴏ ᴏʀ ᴀɴʏ ᴅʀɪɴᴋꜱ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ
分別是紅嗓莓沙冰及牛油果沙冰, 充滿聖誕感覺。
Chill Vietnam Cuisine and Bar (荔枝角)
📍荔枝角長義街9號D2 Place ONE 3樓301號舖