2007-02-22
對菠蘿切好失望!雖然大大件, 但菠蘿少得可憐, 上面薄薄一片(如果你選的那件有的話!)和底部幾粒菠蘿粒.that's all!整件旦糕的味道好淡, 又無菠蘿味, 又無牛油味, 又無雞旦味, 質地又唔夠軟熟, 比較鞋.買的時候,真係上了當, 以為大大件好抵食, 但其實唔係好抵, 因為都要件$7一件, 加上質素如此......相比之下, 美心的菠蘿西餅好食好多, 旦糕有旦味又有菠蘿味, 又夠軟熟, $3.8一件, 皇后的簡直係一件等於兩件. p.s.皇后的staff的service真係唔掂, 禮貌欠奉, 而且個tone 好rude. 我拿旦糕到cashier付錢, 收錢的簡直一字值千金, 只說一句:"7蚊", 語氣仲要好鬼晦氣. Come on, 我心諗, 我又無得罪你, 唔使咁呀!