2022-10-31
👍🏻 馬蹄蝦多士配自家檸檬蛋黃醬蝦多士🦐一直都係我地無法抵抗既菜式 加上因為多功夫 好少餐廳肯做 今日食到 非常有驚喜🙌🏻墊底既麵包係法包🥖外皮位置較多 入口會更香脆 上面既蝦膠彈牙且份量多 混入馬蹄 增加口感 檸檬蛋黃醬配搭得很好 微酸同炸物好配合 呢個會想encore!👍🏻 喇沙蝦意大利麵蝦汁味頗濃 每一條意份都好入味 有喇沙既淡淡奶香 熟度都剛好 入面仲有啲蕃茄仔、露荀做配料 好豐富💕上面既蝦用亦都好鮮甜👍🏻 肉眼扒 🥩餐廳非常有勇氣 好簡潔咁present呢塊肉眼扒 所以一上枱 我都對呢塊扒大大加分!肉味濃 脂肪唔算多但好容易咬 旁邊既焗蒜 更增添風味🫰🏻👍🏻 芒果開心果脆脆蛋糕冇諗過佢哋嘅甜品咁靚💋外層係雲呢拿慕絲 入面包住芒果果醬、法式杏仁蛋糕 、開心果脆脆 多重味道但又巧妙帶出清新嘅感覺 推介注意事項⚠️- 餐廳最signature係外面嘅燈飾 剛好碰上Halloween🎃佈置變得更有氣氛 - 有戶外位置 呢啲天氣坐室外非常舒服😇吹下涼風
👍🏻 喇沙蝦意大利麵
👍🏻 肉眼扒 🥩