本店係跑馬地,今次嚟到尖沙咀店,木系落地玻璃顯得開揚,座位坐得舒服寬敞~ 網上寫住話係澳洲菜cafe🤔❃ Mixed Berries Yogurt Bowl With Granola $68想食啲輕食,叫咗個希臘乳酪,嚟到鋪得好靚,雜莓新鮮唔酸,配埋啲脆脆口感豐富~因為呢個bowl我仲愛上咗食granola😂❃ Teriyaki Spanish Duroc Pork Belly Burger $118呢個黑色手工漢堡包幾乎每枱都有叫,夾住嘅照燒豬腩,煎得香口入味,但有少少韌~配埋火箭菜同煎蛋,全部嘢好似分開食咁😂旁邊嘅炸蕃薯片,係唔脆的,偏硬,同埋凍的🥲少失望,都係叫返炒蛋burger,配蕃薯條可能會好好多!🫠❃ Abey Fruit Tea X Local Honey $62Orange Pineapple Kiwi嚟到都好大一壺,係用一片片生果乾泡出嚟,不過真係好淡,最後越浸越酸,配嘅蜜糖亦都唔夠🥺貴咗少少呀

Orange Pineapple Kiwi