2024-01-22 184 瀏覽
今次嚟到這間餐廳試下佢哋嘅招牌意粉,真係唔錯。首先,冬蔭公鳳尾蝦意粉嘅表現就好驚喜,泰式嘅酸辣滋味同意大利麵條嘅Q彈完美結合,辣辣哋嘅香味撲鼻來,鳳尾蝦又鮮嫩,食落去好夾,真係過癮!🍤然後,西班牙辣肉腸、煙肉、茄汁意粉都唔差,煙肉嘅咸香同埋茄汁嘅酸甜好平衡,煙肉脆卜卜,啖啖肉感,每啖都嚼勻茄汁,味兒夠哂,開心!🍳至於飲品,香芋鮮奶真係太正啦,幼滑嘅口感同芋頭香味簡直就系一對天生嘅好拍檔,咪話你唔知,淡淡嘅甜味令人回味無窮呀!😋總而言之,這家餐廳嘅意粉同飲品都令人滿足,平民價錢都能享受到咁好嘅味道,真係值得推介!轉介紹我嚟都唔枉一試,下次記得再約埋多啲朋友一齊黎。