2025-02-08 0 瀏覽
餐廳位於新都會廣場內, 以地道港式小食為主, 近日更加入滋味經典鐵板餐, 十分吸引✨我們點了「滋」「滋」聲鐵板餐套餐可選意粉/飯/薯菜·包餐湯及飲品人氣牛脷雜扒鐵板餐🥩充滿視覺味覺的享受, 是店內人氣鐵板餐, 份量十足、有牛脷、肉眼、雞扒、豬扒及腸仔, 牛脷脂肪適中、口感獨特帶有嚼勁, 鮮美多汁, 雜扒水準平均, 雞扒夠嫩滑, 有驚喜😍滋選肉眼扒鐵板餐🥩肉眼扒油脂較豐富, 肉香四溢, 肉質非常柔軟、帶少少油脂, 配上香辣黑椒汁牛肉鮮味特別濃郁, 非常抵食👍🏻羅宋湯不同蔬菜熬製而成, 滿滿椰菜、酸中帶甜, 再輕輕加上胡椒粉更惹味飲品凍檸茶奶茶紅豆冰🫘 奶茶茶味香濃、粒粒紅豆飽滿有咬口, 非常搭配全部即叫即製作熱辣辣, 環境整潔企理, 設有卡座, 店員服務態度很好, 上菜有效率, 整體ᴄᴘ值高🌟 不設加一服務費

我們點了

羅宋湯

飲品
凍檸茶
奶茶紅豆冰🫘
奶茶茶味香濃、粒粒紅豆飽滿有咬口, 非常搭配

🌟 不設加一服務費
  • 人氣牛脷雜扒鐵板餐