父親節當日屋企冇煮飯,爸爸想食KFC,就嗌左新出的蒜蓉包雞派對餐,仲要有買一送一的優惠。當然懶得出街的我地就緊係嗌外賣送上門啦! ⦁蒜蓉包雞派對餐(買一送一)$238入面已經包左6件蒜蓉包爆脆雞、2客辣汁蘑菇飯 (大) ,而跟餐另外揀了香辣脆雞、狂惹香燒雞、格格脆薯塊(大)、馬鈴薯蓉、巴辣香雞翼,以及6罐汽水。 ⦁9件上校雞寶配醬 $32 總結,蒜蓉包味的炸雞都幾香,外賣到左都唔會淋,keep住酥脆,蒜蓉包味的醬勁香,有種食緊蒜蓉包的感覺,好新鮮。其次要力讚KFC的雞寶,好食過M記果款,肉質唔實有咬口,配上的醬汁酸酸甜甜好開胃。 用了KFC外賣app下單,方便又快捷,還可以揀時間送上門,黎到仲要熱辣辣同脆卜卜。想睇更多分享 歡迎follow lnstagram @sa.foodie.lt

⦁蒜蓉包雞派對餐(買一送一)$238

⦁9件上校雞寶配醬 $32