2017-11-28 411 瀏覽
好耐無食飯要排隊,朋友想試就去吧加餐要湯同沙律,湯未夠熱,奶味重牛油香,仲有香草味,還可以的蘑菇湯。沙律菜新鮮就好,沙律汁偏酸,排完成粒鐘,再食哩個沙律,個胃醒到急不可待先上無限添加嘅薯條,一食竟然有松露香!薯條炸得好好食,外面係好薄嘅脆,入面嘅心係軟硬剛剛好的,熱辣辣,即刻掃咗一盤我唔食牛,朋友食完鐘意哩個American style嘅多啲,話軟嫩啲另外哩個chef style 嘅見朋友切得有啲難,薯容我有食,滑得嚟係厚重的,水份唔多,香滑我得豬可以食,豬扒肉味尚可,一條肥膏邊唔介意,因為多數都會好香,豬扒本身肉質比連乾同鞋加上肥膏會平衡反少少,或者再加埋個焗蒜食更派層次。豬朳味道較咸,亦有點油膩,香草味重。配上的焗蒜可以再焗耐啲,未夠軟身一百五十蚊一客牛扒,加上任食薯條,整體嚟講係合格有餘。
好耐無食飯要排隊,朋友想試就去吧

一百五十蚊一客牛扒,加上任食薯條,整體嚟講係合格有餘。