2014-11-07 2700 瀏覽
同2位好友本身去唱happy hour...點知趕得切唱k lunch,k lunch平啲又包一個餐加一杯飲品,梗係唱k lunch la  好似由2點唱到4點咁上下!4點就馬上被cut歌了 當日我地3人分別叫左個雞扒配意粉,雞扒配薯條同carbonara! 好友們話雞扒味道都唔錯,唔會好乾,雞肉亦算淋身,唔鞋口,sauce好似係黑椒汁,好好嘅配搭!我食左佢嘅薯條,熱辣辣,脆卜卜,好味道!但carbonara就十分麻麻了!個汁一啲都唔似平時食開嘅carbonara 味道,sauce亦十分少,意粉有啲太淋身,而且好快就送到,食落只係微暖,應該係一大烹已經一早煮好嗰啲,好失望 不過每人60蚊,又有得食,有得飲,又有得玩,真的不能要求太多了
 好似由2點唱到4點咁上下!4點就馬上被cut歌了