💛JACOMAX·藍芝士蘋果薄餅$178 l 蕃茄芝士焗肉丸 $60呢間我之前見過勁多人share 果然真係好好食🤤佢呢個最經典既pizza雖然淨係得藍芝士同埋蘋果 但係食落個感覺都好豐富 佢個蘋果片本身超甜 焗完之後面頭好似caramelised左咁樣 配埋個溶溶地既芝士口感好正🍎之後佢個藍芝士濃得黎唔係好難接受嗰種芝士味黎 勁易入口 成個combo簡單得黎好出色🧀️之後我哋仲嗌咗個肉丸 不過因為佢黎既時候我已經用手食緊個pizza 所以嗰個我就冇影相🤣但係佢個肉丸都超級出色 佢個肉丸肉質好好 仲係有口感既 食落好juicy完全唔乾 配埋佢個好濃既蕃茄蓉剛剛好🍅·#rbyeat#rby西餐#rby💛#rby銅鑼灣 #rby上環 #rby將軍澳·📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心地鋪📍上環永樂街38-42號東成商業大廈地下C舖📍將軍澳貿業路8號新都城中心2期UG樓92-94號舖
💛JACOMAX
藍芝士蘋果薄餅$178 l 蕃茄芝士焗肉丸 $60