呢間同朋友食過一次覺得份量好大,而家個起唔錯,今日決定番兜😌Beef Tartare |牛肉他他份量好多,入口嫩滑無筋又帶有小小嚼勁,加入蔥粒同洋蔥更突顯鮮味👍🏻配埋多士一齊食多一份鬆脆口感。Foie Gras |鵝肝煎到外脆內軟,接近入口即溶🤤🤤呢間餐廳比較特別,用上無花果配襯,清甜解膩!Buffalo Wings |雞翼係即叫即炸😋熱辣辣夠哂脆口,淋上辣汁,非常惹味,鍾意重口味既仲可以回埋藍芝士醬,更添風味。Pork Ribs |食ribs一定要配薯條🤣薯條好香脆!!瞬間食哂🙈豬肋條肉質爽彈,焗得岩岩好,切開仲好juicy🥰Tiramisu |Tiramisu係上檯先𢳂落碟再灑上咖啡粉,呢到既Tiramisu質地偏挺身,咖啡味道濃郁,甜而不膩👍🏻呢個天氣坐喺海邊飲住酒真係好chill,搵日早啲過黎睇埋日落仲正😍

Beef Tartare |

Foie Gras |