2023-03-17
太子新開左好多特色cafe今日就試下呢間用沙漠做主題嘅cafe,開揚設計令人好放鬆,當然唔會覺得真係去左沙漠,不過我幾喜歡佢磚牆通風設計,好多時餐廳都好勁冷氣,呢度就剛剛好👍🏻試左佢嘅香蒜大蝦意粉,自家製朱古力慕絲蛋糕🍝意粉ok, 多配料,不過隻蝦就淡左dd🍰蛋糕幾好,唔好勁勁甜,而且朱古力好香濃,食曬成個都唔會好漏👍🏻🤭@2soon_cafe💜●‿●💜🏡:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😋:👅👅👅💵:$220🚶🏻♀️:🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️#hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodlover #hkcafehopping #hkcafes #hkcafelover #coffeelover #香港食好西 #香港美食 #香港吃貨 #香港咖啡店 #香港咖啡 #咖啡日常 #香港美食指南 #香港小食 #hkcoffee #hkcoffeeshop #太子美食 #太子cafe #咖啡店推介
試左佢嘅香蒜大蝦意粉,自家製朱古力慕絲蛋糕
🍝意粉ok, 多配料,不過隻蝦就淡左dd
@2soon_cafe
💜●‿●💜