2023-08-14 1208 瀏覽
暑假就係要周圍遊🤩今次一家去愉景灣chill下,講得chill下一定要嘆下午茶食cake啦☕️ 我哋揀咗 #愉景灣酒店 食#蠟筆小新主題下午茶套餐 ,酒店大堂而家周圍都充滿蠟筆小新 😆感覺好輕鬆開心,仔仔仲周圍搵蠟筆小新元素影相📸️好似尋寶咁~ 呢個蠟筆小新主題下午茶套餐非常豐富,一擺上枱大人細路都覺得好驚喜啊!總共有15款唔同嘅點心,有鹹有甜,我哋一家四口都食得好滿足啊!🥪炭燒三文魚奶油包多士配三文魚籽好香,啖啖三文魚好鮮甜🥧焗松露醬大蒜撻鬆脆可口,松露愛好者一定鍾意🧁紅桑子及白朱古力忌廉泡芙酸酸甜甜好開胃,好有夏天甜品氣息🍑白桃慕絲餅有入口即溶嘅口感😍桃味香甜🍿爆米花焦糖奶涷焦糖味兩食,兩個仔一人一杯勁happy呢個餐附送兩杯飲品,熱飲仲會有小新裝飾,用嘅餐具都係蠟筆小新主題,真係好得意啊!👏🏻食完仲有小禮物🎁 #蠟筆小新餐具 帶返屋企留念~呢個下午茶咁多小新陪住真係好開心,推薦大家一家大細嚟食👍🏻食完再周圍行下影相,玩足一日,渡過一個美好嘅假期☀️

🥪炭燒三文魚奶油包多士配三文魚籽
好香,啖啖三文魚好鮮甜

🥧焗松露醬大蒜撻
鬆脆可口,松露愛好者一定鍾意

🧁紅桑子及白朱古力忌廉泡芙
酸酸甜甜好開胃,好有夏天甜品氣息

🍑白桃慕絲餅
有入口即溶嘅口感😍桃味香甜

🍿爆米花焦糖奶涷
焦糖味兩食,兩個仔一人一杯勁happy