餐廳: 竹面譜
資訊:

2K
2024-08-04 221 瀏覽
諗去邊吃飯 除咗打卡之外 我地都好鍾意探索唔同地區嘅小店 特別係一啲街坊推介嘅小店😌 今次我地就去咗新蒲崗附近嘅街坊飯堂 營業時間長之外 亦都好抵食 一個主食都係三十幾蚊起 同朋友嚟仲有二人餐叫 都係$100左右 好啱去附近Party Room玩完再去食番餐😝-👥花膠二人套餐 $119-🍜鮑汁冬菇花膠配幼麵冬菇大大塊 加上花膠煮得好軟滑Q彈 吸晒啲鮑汁好入味🥰 配埋幼滑麵條 骨膠原滿滿❤️-🐷南乳豬手飯豬手炆得好軟好淋 加埋香濃嘅南乳醬汁 送飯一流😗 而且份量又好足夠 真係幾抵食😎-🐟脆炸鮮鯪魚球鯪魚球炸到好香脆 而且肉質好厚實飽滿 一客仲有6大個 同朋友一齊share就啱哂啦😋-🥬腩汁生菜跟餐仲有油菜添 而且有得揀腐乳醬 蠔油 同腩汁 仲有得另上 夠晒細心😂-🍵自家製涼茶最驚喜係原來佢哋仲有自家製嘅支裝涼茶 仲有得揀無糖同少糖版 食完啲炸嘢最啱就係飲涼茶 下一下火😗-📍竹面譜 (新蒲崗)新蒲崗仁愛街40號舖
👥花膠二人套餐 $119

🐟脆炸鮮鯪魚球
脆炸鮮鯪魚球

🥬腩汁生菜

🍵自家製涼茶

📍竹面譜 (新蒲崗)
新蒲崗仁愛街40號舖
鮑汁冬菇花膠