2021-07-16 57 瀏覽
💛蘇山雞飯💛鮮油咖咉多士本身見到舊牛油咁厚咁多,小編仲諗住自己今日卡路里不得了,結果揭開係一得一半嘅,咁都好啲🤭咖咉味唔濃,有少少甜咗啲🤏麵包唔脆身。星洲叻沙摻摻個味唔係一般既叻沙味😂 但係即使下午茶,啲料都仍然非常足,青口蝦呢啲都俾到足。呢間嘅摻摻係油麵溝米線。巴東牛肉配椰漿飯小編推介呢個。牛肉非常腍,數量好多,而且好入味,唔辣大家唔洗怕。椰漿飯都好食,有淡淡椰子香,唔甜,很好🤣而且仲有少少巴東辣醬俾你簡撈唔撈落個飯到。仲有啲配菜。輕怡海南雞飯配輕怡新加坡白胡椒肉骨茶小編覺得唔輕怡,份量好足。肉骨茶,胡椒味好香濃,小編喜愛。肉有兩舊,好腍,都充滿咗胡椒味。個油飯又並唔係一般既油飯😂佢係XO醬嘅油飯。雞肉好嫩,無骨,岩哂小編呢d懶人,而且皮下脂肪唔多,再並配上三個醬,任君選擇。下午茶黎講,小編覺得呢個性格比高,好抵食。野飲叫咗椰青,雪山樽仔奶茶同鮮檸檬薏米。椰青同鮮檸檬薏米正常;奶茶就似泰國奶茶。總括而言,呢間性價比高,想試可以試下💛
💛蘇山雞飯💛

輕怡海南雞飯配輕怡新加坡白胡椒肉骨茶
輕怡海南雞飯配輕怡新加坡白胡椒肉骨茶

雪山樽仔奶茶
椰青

總括而言,呢間性價比高,想試可以試下💛