2006-01-28
果到d野好唔好食係其次最緊要係乾唔乾淨. . .我以前有個fd係到做佢話左好多野比我知佢地d黑珍珠. . 即係好細粒透明裡面黑色果d . . ..佢地先用水焗到變大. . .之後用人手洗. . .又洗唔乾淨. . . .你地可能食果時冇味. . .因為用d糖蓋左. .但其實有陣植物味. . .佢果到都寫話係植物種子. . . 仲有仲有果d師傅成日係廚寄房酊食煙. . 仲要一便煮. . 一便但住枝煙d煙灰就係落左d糖水到. . 仲有間野d登. . .有好多黑珍珠纏住. ..個地下又有. .睇見到唔開胃. .又坐污曹條褲. .最重要係佢地樓上個倉有好多窒同蟑螂. . 因為佢個倉放埋晒d糖. .花生.. 最多就係水果.. . 又點多冇呢. . .我見過有一次係粉嶺果間經過. ..果時上水果間部車送切好左的水果黎. . .一開車尾. . .5兜生果. . .跌晒落馬路. . .竟然用掃把掃返拿去廚房洗出比客人. . .希望你地可以改善一下. . .
最緊要係乾唔乾淨. . .
我以前有個fd係到做佢話左好多野比我知