嚟過呢間餐廳三次左右, 之前都覺得唔多衛生, 今日大開眼界。 1. 首先啲茶杯碗碟全部有油漬, 有一隻碗同匙羹竟然有一大pat食物殘渣都照俾我, 唔止要換一次,拎俾客人嘅碗碟都咁污糟, 廚房睇唔到嘅真係唔知點! 同埋餐廳係用地氈一浸霉味,地下地氈好污糟2. 短髮戴眼鏡員工本來戴住口罩,但係竟然打開口罩向住張已經更換新枱布但未有客人嘅枱打乞嗤,然後再帶返個口罩, 即係唔想啲鼻涕整污糟個口罩, 寧願啲鼻涕污染張枱? 3. 問佢攞個外賣盒, 佢搲完頭皮又搲屁股,先攞個外賣盒俾我, 佢掂過我都唔想掂。4. 賀年食品嘅蘿蔔糕就咁擺喺枱面, 完全冇遮擋,啲職員同埋食客行過全部會經過,鋪晒塵, 這餐廳有蚊滋, 訂咗呢啲蘿蔔糕嘅人真係自求多福。5. 食物質素方便, 叫咗個海參麵, 海參好硬洗唔乾淨有好多沙, 燒賣腸粉嗰啲就正常酒樓食物,唯一好處就係佢啲嘢好大碟, 味道亦屬正常,可惜衛生唔太理想,啲蒸籠好多污漬同埋發霉。今次食完大家都話以後真係唔會再去,嚇怕了!

今次食完大家都話以後真係唔會再去,嚇怕了!