2024-03-04 359 瀏覽
早幾日朋友生日,見到呢間新開既餐廳評價唔錯,就決定book黎慶生,點知就中大伏。一開始叫既唔多,想試下好唔好食先,所以叫左雞腿肉、喉嚨、雞軟骨棒食左兩個雞部位既串燒,食落部位唔同,味道係一模一樣因為廚師用左一樣既醬汁,除左口感唔同,我真係分唔到有咩分別食完兩串雞串燒,就等左足足45分鐘,先黎呢個雞軟骨棒。要留意,我同朋友各點左一份,但等左45分鐘先黎左一份,另一份要再等多30分鐘(完全唔明點解要分兩次燒)呢份雞軟骨棒,醬汁太咸、掩蓋左雞蛋既味道,食既時候仲要勁鬆散,唔講以為自己食緊咸同熱既粒粒雪糕,係我食過最差既雞軟骨棒由於實在覺得唔好食,所以決定埋單轉場。呢到串燒味道一致、一致地普通,性價比低,而且等候時間過長,明顯人手唔夠又要夾硬入人,燒烤堂絕對係好食過佢,仲要平過佢。警世,希望大家都唔好再俾欺騙🤥

食左兩個雞部位既串燒,食落部位唔同,味道係一模一樣

因為廚師用左一樣既醬汁,除左口感唔同,我真係分唔到有咩分別

由於實在覺得唔好食,所以決定埋單轉場。

警世,希望大家都唔好再俾欺騙🤥