女侍應長期匿埋一二邊,想落嘢食 ,長期要大聲叫或者被嗰個廚房師傅見到,埋單都一樣情況🙄🙄🙄侍應對於嘢食完全唔了解,問佢嘢飲入邊有咩成份?淨係答多個嘢飲溝埋一齊,咁即係有咩嘢飲喺入邊?之後佢要走去問師傅 每一杯嘢飲都係一樣情況,綠光公主味道唔錯,特別係嗰個抹茶雪糕,味道濃郁,不過紅豆好細粒,全部都係碎濕濕。天神特飲就好似維他紙包嘢飲嘅味道。不過兩杯嘢飲有一半都係冰,40幾蚊買半杯冰,性價比真係好差。豆腐京蔥牛肉炒飯,淡到死,要想加鹽的地步,少油,一啲都唔似炒飯。豆腐京蔥好少,少到見唔到,但粟米就好多,應該要叫粟米牛肉飯。炸雞就好似炸雞骨,就係雞骨包炸醬,一啲肉都冇。炸雞配一個淡色的芝士醬,個芝士醬都冇味,醬不加好過加。而且每一個炸雞都好細件,個雞中翼就得一個尾指長,唔建議叫。白鱔皮係林嘅,而且好鹹好細件,亦都冇魚味魷魚鬚都好鹹,但是咬入去是無味,小食店仲要好食菠蘿好大碟 難以想像菠蘿一碟有12件 多得有啲誇張 有舊菠蘿係有少少變壞 側邊黑左雞肉棒好明顯係包裝貨 而且個雞蛋汁極度鹹 完全唔建議食我未試過串燒店嘅牛舌心係一條條 仲要係好幼身 味道係唔錯,但毫無口感章魚小丸子都係好鹹 冇咩沙律

白鱔皮係林嘅,而且好鹹好細件,亦都冇魚味

魷魚鬚都好鹹,但是咬入去是無味,小食店仲要好食

雞肉棒好明顯係包裝貨 而且個雞蛋汁極度鹹 完全唔建議食

章魚小丸子都係好鹹 冇咩沙律醬 但外皮幾脆 但係咁嘅價錢唔值得

基本上全部都係好喊,唔好食。價錢性價比低,咁嘅價錢我唔會再去食。而且服務極差,明明全場得我哋一台,但係長期都冇辦法叫到個侍應,感覺就係我哋迫個侍應幫我哋落單,佢好委屈咁。不過店內環境好靚 都乾淨整齊。另外,舖頭門口有一個位係冇窗,咁啱有人喺出邊食煙,啲煙味就飄晒入嚟,而且舖頭冇乜冷氣。如果有辦法改善一下以上個點,食物同埋服務,應該係一個唔錯嘅地方俾三五知己一齊食飯。