2024-11-04
一入去就置身於畫廊及餐廳於一身,黑白交錯既畫風裝修好有特色!頭盤酥皮焗田螺,香口酥脆每粒都一口size,方便開胃主食同主菜係焦點所在:招牌京式烤鴨薄餅和西冷牛扒兩樣都好充滿肉感!肉質豐厚,性價比超高而且中西元素都集於一身,第一次嘗試烤鴨薄餅又幾驚喜,蔥香配上薄脆餅底,有一種食西式片皮鴨既感覺,強烈推薦!西冷牛排方面分量十足,如果女士們黎食就小心啦,可能要2個人合力先食得曬成塊巨型牛扒🥩而甜品方面有精緻造型既富士山🗻&森林之家🍄,森林之家係由士多啤梨朱古力 + 白朱古力搭砌出來,非常有童話氣息;富士山則是抹茶芝士蛋糕,甜度適中,而且打卡美觀,好岩中意健康既香港人!配上無酒精青檸🍋🟩Mjito,整頓晚飯田園綠林氣氛好強,超級Refresh~🍃生活忙碌中同屋企人放鬆下,享受下美食先可以有動力繼續努力落去
頭盤酥皮焗田螺,香口酥脆每粒都一口size,方便開胃
主食同主菜係焦點所在:招牌京式烤鴨薄餅和西冷牛扒
而甜品方面有精緻造型既富士山🗻&森林之家🍄,