2004-04-22
佢個英文名都寫明係走快餐路線, 但裝修就唔似喎~ 佢係一間二樓食肆, 睇相你地就會見到有個corner特設成品茶區, 其他位都ok o架~ 我坐個卡位仲望到街o添~ 不過除o左卡位之外, 其他位都幾窄~ Service算ok喇~食物就只係一般:豬腸灌糯米($18) - 第一次食, 無得compare, 但我覺得佢蒸得濕o左d~ 普寧豆腐($15/2件) - 個皮係幾脆, 入面又好滑~水瓜烙($48) - 一向都唔鍾意食水瓜烙同蠔餅一類, 因為好油, 依味都係, 但味道ok喇~潮州炒薯粉條($38) - 依個唔掂, d粉條黐埋一舊, 夾都難夾, 味道都只係一般~佢仲有好多小食, e.g. 殼棵, 鱟棵, 筍棵, 甜粽球, 荷蘭薯棵, 等等~ Photos:http://community.webshots.com/album/136017373QxdFae
Service算ok喇~
食物就只係一般:
普寧豆腐($15/2件) - 個皮係幾脆, 入面又好滑~
Photos: