2016-10-02
又同老公周圍搵食洪水橋平時好多時都係去買糖水食不過原來餐廳都有好幾間搵左呢間西日餐廳試下。。。老公中意西我中意日👍🏻👍🏻👍🏻☺️☺️☺️入到去8成枱都有客餐廳細細 電影播住跑馬直播令我諗起細細個去d街坊小店食飯感覺好親民😆😆店員好快就比餐牌我地是日晚餐都幾抵食而我就深深比呢個吸引住😍😍😍而飲品都有好多選擇餐牌仲有好多散叫嘅小食同意粉呀焗飯咁不過因為第一次黎唔知份量所以都係叫左一人一個餐先😋😋老公個晚餐包左一塊牛油多士同一碗湯湯我地選左白湯,黑松露忌廉湯以為平平無其 點知又幾香wo😋另外因爲對黑松露情有獨鍾所以見到加19蚊有個黑松露配脆法多士就點左☺️☺️☺️又真係有驚喜wo 又香又滑 放上多士上一齊食👍🏻👍🏻👍🏻唔錯唔錯飲品因爲有好多唔同嘅特飲加9蚊無所謂啦😂😂😂叫左杯綠茶水晶紅豆冰。。。可能我地誤會左係綠茶嘅奶啦一上枱有少少失望😆但飲落又ok同紅豆冰一樣味😛😛😛我就點左杯荔枝蘆薈泡沫紅茶好多泡😂😂😂飲落唔會過甜好清香👍🏻老公份肉眼配黑椒汁好快就到lu配左意粉 點左7成熟不錯啊 剛剛好唔會難咬開黑椒汁比較濃味 建議少少少少咁加唔好一次落哂而牛扒已有味唔加汁都夠👍🏻我嘅日本定食我覺得正d定食有湯有飯
洪水橋平時好多時都係去買糖水食
不過原來餐廳都有好幾間
搵左呢間西日餐廳試下。。。 老公中意西我中意日👍🏻👍🏻👍🏻☺️☺️☺️
入到去8成枱都有客
餐廳細細 電影播住跑馬直播
令我諗起細細個去d街坊小店食飯
感覺好親民😆😆
店員好快就比餐牌我地 是日晚餐都幾抵食
而我就深深比呢個吸引住😍😍😍 而飲品都有好多選擇
餐牌仲有好多散叫嘅小食同意粉呀焗飯咁
不過因為第一次黎唔知份量
所以都係叫左一人一個餐先😋😋 老公個晚餐包左一塊牛油多士同一碗湯
湯我地選左白湯,黑松露忌廉湯
以為平平無其 點知又幾香wo😋 另外因爲對黑松露情有獨鍾
所以見到加19蚊有個黑松露配脆法多士就點左☺️☺️☺️
又真係有驚喜wo 又香又滑 放上多士上一齊食👍🏻👍🏻👍🏻唔錯唔錯 飲品因爲有好多唔同嘅特飲
加9蚊無所謂啦😂😂😂
叫左杯綠茶水晶紅豆冰。。。
可能我地誤會左係綠茶嘅奶啦
一上枱有少少失望😆但飲落又ok